Magneetti Puhelimen Kuori

Lastun M05 – Metsä on valmistettu aidosta kotimaisesta Mkuosin kankaasta ja iskunkestävästä muovista. Jos asetat magneetin lähelle tunnistimia, magneettikenttä häiritsee niitä tai poistaa ne väliaikaisesti käytöstä. Postipaketti Toimitusaika arkipäivää. Aloita magneetti puhelimen kuori. Tämä voi heikentää tunnistinten tarkkuutta ja niiden liikkuma-aluetta. Lue, miten voit välttää häiriöt. Jos liikutat kameraa vahingossa ottaessasi kuvaa, kuvasta saattaa tulla epätarkka.

Magneettiset iPhone, Samsung ja OnePlus M05 kuoret

Lompakko-osa toimii myös hyvänä paikkana Lastun Monitoimityökalulle jonka voit tilata tämän tuotteen yhteydessä. Posti – Priority Toimitusaika arkipäivää. Magneetti puhelimen kuori toimitus EU-alueella Toimitamme tuotteitamme ympäri maailman. Magneettikentät vaikuttavat objektiivin asennon tunnistimien toimintaan. Alentaminen ei koske alennuksissa olevia tuotteita sekä tilauksia joiden summa on yli ,00 EUR. Varmista kameran paras mahdollinen suorituskyky välttämällä lisävarusteita, joissa on magneetteja tai magneettista metallia iPhonen takakameran tai kameroiden lähellä.

magneetti puhelimen kuori

Magneettisen häiriön välttäminen

Merkkien enimmäismäärä on Joidenkin iPhone-lisävarusteiden sisäiset magneetit luovat magneettikenttiä, jotka saattavat häiritä iPhonen takakameroita. Kieli Suomi English Suomi. Kuvan liikahtamisen ja siitä seuraavan kuvan epätarkkuuden estämiseksi objektiivi liikkuu gyroskoopin kulman mukaan. Magneettinen Kotelo Karkaistulla Lasisella Takapaneelilla iPhone X:lle Innovatiivinen muotoilu ja paranneltu suojaustaso tekevät tästä ainutlaatuisesta magneettisesta kotelosta äärimmäisen hyvän valinnan iPhone X:lle. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Siinä ei OLE jälkiä kulumisesta ja se näyttää täysin uudelta.

bauer supreme 3 s

Puhelinkotelo magneetilla –

Tervan tuoksu tässä tuotteessa ei Object Linking and Embedding vahva, mutta erittäin miellyttävä. Tiesitkö että se magneetti puhelimen kuori tehdä paljon muutakin kuin suojata puhelintasi? Kun tahdot ladata puhelintasi langattomasti, voit esimerkiksi irrottaa magneettisen lompakon helposti jotta lataaminen on mahdollista. Oletko löytänyt sen halvemmalla? Magneetit voivat vaikuttaa kortteihin joissa on magneettijuova.

Magneetti, Puhelimen kuoret. Etsi MiniInTheBox

Sillä on 2 vuoden takuu. Huomaa, että toimituskulut ovat tilauskohtaiset. Joidenkin iPhone-lisävarusteiden sisäiset magneetit luovat magneettikenttiä, jotka saattavat häiritä iPhonen takakameroita. Oliko tästä hyötyä? Lastun M05 – Metsä on valmistettu aidosta kotimaisesta Mkuosin kankaasta ja iskunkestävästä muovista. Jaa: Share on twitter Share on facebook Share on pinterest. Siinä ei OLE jälkiä kulumisesta ja se näyttää täysin uudelta.