Macbook Pro 2021 I7

Katso tähtiharmaa 13 tuuman MacBook Pro lisätyssä todellisuudessa. Jopa ytiminen prosessori. Katso hopeanvärinen 16 tuuman MacBook Pro lisätyssä todellisuudessa. Avaa tämä sivu iPhonesi tai iPadisi Safarissa. Ne takaavat sinulle mullis­tavan suoritus­kyvyn ja loistavan akun­keston. Valitse koko. Uusi MacBook Pro on suunniteltu huolellisesti ympäristö huomioiden.

Apple MacBook Pro 13 i7 16GB Retina + Office 2021

Siinä on 10 prosessori­ydintä, jopa macbook pro 2021 i7 näytön­ohjain­ydintä ja ytiminen Neural Engine. ProMotion on nyt ensimmäistä kertaa Macissa. Ilmoittajana, voit kertoa meille luvattomasta telemarkkinoinnista käyttämällä asiakaspalvelun yhteydenottolomaketta. HDR-sisältö herää eloon kuvissa, videoissa ja peleissä: saat hienot huippu­valot, uskomatto­mat yksityis­kohdat varjoissa sekä kylläiset, toden­tun­tuiset värit. Jopa 64 Gt yhteis­muistia. Se tekee kaikesta sujuvaa ja herkkää, verkko­sivun selaamisesta pelaamiseen — vähemmällä virran­kulutuksella. Ja kuulokeliitäntä tukee suuri-impedanssisia kuulokkeita.

macbook pro 2021 i7

Aloita uudelta tasolta.

Niiden näytönohjaimet pystyvät käyttämään lyhyemmän viiveen dataa, mikä parantaa energiatehokkuutta huomattavasti ja tuottaa ylivoimaisen suoritus­kyvyn wattia kohden. Nopeampi leikkauskohdan tunnistus 7. Jopa 13x nopeampi graafinen suorituskyky 2. Katso hopean­värinen 14 tuuman MacBook Pro lisätyssä todellisuu­dessa. Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon. Lisäksi siinä on erillinen Media Engine dekoodaukselle ja kaksi koodaukselle, mikä merkitsee jopa kaksi kertaa nopeampaa videoiden koodausta, sekä kaksi ProRes-kiihdytintä entistä tehokkaam­paan useamman virran käsittelyyn. Uusi MacBook Pro on saata­villa 14 ja 16 tuuman malleina.

cascade home décor

– kaikki mitä tarvitset

Nopeampi valo­kuvien yhdistäminen 8. Ja huippu­tehokkaat diskantti­kaiuttimet tuottavat selkeän ja täyteläisen lauluäänen. Liitä kuulokkeet 3,5 mm kuulokeliitäntään, joka tunnistaa suuri-impedanssiset kuulokkeet ja säätyy niiden mukaan automaat­tisesti. Kaikki ilmoitukset Autot Asunnot Tori-kaupat. Nopeampi mallinnus Redshiftillä Hurja suoritus­kyky ja mullistava akun­kesto — Applen sirujen tehokkuus lähentelee ihmettä. Tehokkaampi näytön­ohjaimen yhdistetty vektorointi ja rasterointi

Apple MacBook Pro 13 i7 16GB Retina + Office

Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Katso hopeanvärinen 16 tuuman MacBook Pro lisätyssä todellisuudessa. Nopeampi videon transkoodaus 6. Anna palaa. Avaa tämä sivu iPhonesi tai iPadisi Safarissa. MacBook Pro on ensimmäinen kannettava laatuaan, ja melkoisen pitelemätön pakkaaminen.