Logitech Headset Pro G

Pakkauksen sisältö. Toimitusaika varastossa 6 kpl. Langaton Akun kesto ladattava : jopa 20 tuntia Paristojen käyttöikä voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen käytön mukaan. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Alin hinta. Logitech G Pro, pelikuulokemikrofoni osastosta Kuulokkeet ja mikrofonit nyt edullisimmin kaupasta Proshop hintaan 74,95 euroa.

PRO-KUULOKEMIKROFONI PRO-pelikuulokemikrofoni

Voit vähentää kohinaa, lisätä kompressiota ja sihahtavien s-äänten poistoa ja varmistaa, että ääni kuulostaa täyteläisemmältä, puhtaammalta ja ammattimaisemmalta. Toimitusaika 5 päivää. Tämän palautteen perusteella tiimimme pystyy luomaan parhaat mahdolliset ammattilaistason varusteet. Käyttöehdot Palaute. Myös bassotoistoa on parannettu. Uuden sukupolven PRO-G-kaiutinelementtien läpimitta on 50 mm, ja ne pystyvät entistäkin tarkempaan toistoon entistä laajemmalla taajuusalueella.

logitech headset pro g

Tuotetiedot

Huippumukavat, muodon muistavat vaahtomuovikorvatyynyt ja panta on kääritty plyysikeinonahkaan. Tutustu joukkueisiin ja pelaajiin. Osta PRO-sarjan laitteita. Langaton PRO X -kuulokemikrofoni täydentää kattavan varustekokonaisuuden, joka on suunniteltu yhteistyössä e-urheilun huippuammattilaisten kanssa. Ensiluokkainen mikrofoni takaa tarkan puheviestinnän, joten joukkueesi pysyy aina tilanteen tasalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Lisäominaisuudet, kuten Blue VO!

fanola yellow

Langaton Logitech G PRO X -pelikuulokemikrofoni ja Blue VO!CE

Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. PC-tietokone Universal Serial Bus-portilla. Tilaa Logitech G. Muodon muistavasta vaahtomuovista ja melua vaimentavasta keinonahkasta valmistetut korvatyynyt takaavat lyömättömän käyttömukavuuden pitkissäkin pelisessioissa. Muotoilu on ammattilaistasoinen, sulavalinjainen, pelkistetty ja kestävä, ja siihen kuuluu ensiluokkainen alumiinihaarukka ja teräsvahvisteinen panta. Lisätietoja Blue VO!

Logitech G Pro pelikuulokemikrofoni, hinta 75 €

Sen voi irrottaa kuljetusta tai erillisen studiomikrofonin kanssa käyttöä varten hankittava erikseen. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Kuulet askeleet ja ympäristön äänet henkeäsalpaavan selkeästi ja saat niiden avulla voittoon tarvittavan etulyöntiaseman. Päivitetty