Logitech G920 Xbox

Suomi Ohjeita. Konsolinet Oy Kauppakeskus Kamppi 3. Lähetä viesti. Fama Keskus. Haluan ostaa yritykseni kautta. Tee ostoksia suoraan Panpricesin kautta tai osta jälleenmyyjiltä – osta tuotteita kuitenkin sinulle parhaiten sopivalla tavalla!

Logitech G920 Driving Force (PC/Xbox One)

Logitech g920 xbox kaksimoottorinen tärinäpalaute simuloi todenmukaisesti tarkkaa tärinäpalautetta. Designed for distance – Race-ready materials that can handle it all Driving Force handles the stress of racing action and is built for long-lasting reliability. Checkout Playseat® – ° Steering For realistic turns on the track The degree lock-to-lock rotation of the G Driving Force means you logitech g920 xbox turn the wheel around two and a half times, hand over hand on wide turns. Epälineaarinen jarru jäljittelee hydrauliikkajarrujen toimintaa ja antaa herkän ja aidon jarrutustuntuman. Syötä vähintään 2 merkkiä.

logitech g920 xbox

Vanliga frågor

Eikö sinulla OLE vielä tiliä? Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla OLE vielä Tori-tiliä? Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä live -chatin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support panprices. Multitronic Mariehamn. Nouto myymälästä Arvioitu toimitusaika:

cooler master sk621

Logitech G racing wheel and pedals XBox,

Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Kirjaudu sisään. Puoliautomaattisten poljinvaihtimien ansiosta vaihteiden käyttö on tarkkaa niin serpentiinimutkissa kuin suorillakin. Driving Force -vaihdekeppi Kilpa-autolaatuinen 6-nopeuksinen manuaalinen vaihdekeppi takaa, että vaihdat oikealle vaihteelle juuret oikeaan aikaan. Ohjauspyörä on logitech g920 xbox laadukkaalla, käsin ommellulla nahalla, niin että se näyttää ja tuntuu aidolta kilpa-auton ohjauspyörältä.

Logitech G Ratti Xbox One | Konsolinet

Oleme oma tarnepartneriteks välja valinud tootjad, keda on maailmas tunnustatud kõrge kvaliteedi ja innovatiivsuse poolest. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan. Nostaa ilmoituksen 4 viikon ajan kerran viikossa listan kärkeen. Tehokas kaksimoottorinen tärinäpalaute simuloi todenmukaisesti tarkkaa tärinäpalautetta. Toimitus helposti Tori-pakettina Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Puoliautomaattiset vaihteenvaihtimet mahdollistavat tasaiset ja tarkat vaihteiden vaihdot neulansilmissä ja suorilla.