Logitech C615 Hd

Onko sinulla kysyttävää aiheesta Logitech HD C etkä löydä vastausta käyttöoppaasta? Mitä paremmin kuvailet ongelmaa ja kysymystä, sitä helpompi muiden Logitech HD C omistajien on tarjota sinulle hyvä vastaus. Logitech HD Webcam C – verkkokamera. English Ohjeita. Viimeksi katsomasi tuotteet.

Logitech C615 -web-kamera

Logitech C HD Webcam logitech c615 hd laadukkaisiin videopuheluihin ja videotallennukseen kykenevä web-kamera, joka sopii PC-tietokoneille. Tuo ympäröivä maailma mukaan lempipeleihisi. Mon Mar 14 CET Toimitusaika 5 päivää. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Mitä paremmin kuvailet ongelmaa ja kysymystä, sitä helpompi muiden Logitech HD C omistajien on tarjota sinulle hyvä vastaus.

logitech c615 hd

Tuotteen ominaisuudet

Mitä paremmin kuvailet ongelmaa ja kysymystä, sitä helpompi muiden Logitech HD C omistajien on tarjota sinulle hyvä vastaus. Thu Mar 24 CET Tuotteen laatu. Kysy kysymys. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Valitettavasti Hintaseuranta.

ikea lasten jumppamatto

Logitech HD C käyttöohje (Suomalainen – sivut)

Kyllä: sisäänrakennettu mikrofoni. Kysy kysymys. Sun Mar 06 CET Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat. Koti ja perhe.

Logitech C HD web-kamera, hinta 27 €

Apple konfiguraattori. Jos haluat muokata valokuvia, kamera on yhteensopiva iPhoto-, iMovie- ja Photo Booth -sovelluksen kanssa. Tyyli ja hyvinvointi. Windows 7 -yhteensopiva. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.