Liima- Ja Tiivistemassa Harmaa

Kierrä pursotuskärki paikoilleen ja leikkaa kärki halutun saumaleveyden kokoiseksi. Rekisteröidy käyttäjäksi. EUH Varoitus! Rusthollarinkatu 6 Espoo Kovettumaton tuote voidaan poistaa mineraalitärpätillä tai asetonilla.

Liima- ja tiivistemassa Bond+Seal 300 ml harmaa 12 kpl

Näitä ei voi poistaa käytöstä. P Vid otillräcklig ventilation, använd and-ningsskydd. Pintojenpuhdistukseen suosittelemme Kiilto Cleaner a ja esikäsittelyyn Kiiltoflex Metalliprimeria. Ne mahdollistavat esimerkiksi chatin käytön. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Aktivoi koodi ostoskorisivulla.

liima- ja tiivistemassa harmaa

Käytämme evästeitä

Loppu verkkokaupasta. Jäikö vielä kysyttävää? Kirjaudu Motonet-verkkokauppaan Käyttäjätunnus sähköpostiosoite Salasana. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme. Öljyt ja huoltotarvikkeet Huoltotarvikkeet Hydrauli- ja trimmiöljyt Kaksitahtimoottoriöljyt Moottoriöljyt Polttoaineen lisäaineet Vaihteistoöljyt Venemaalit ja veneenhoito Katso kaikki.

koti gym equipment

Sikaflex Vahva liima- ja tiivistysmassa harmaa ml | Motonet Oy

Liuotteeton, Myös mekaaniselle kulutukselle alttiit liikuntasaumaukset. Toimitus tuodaan perille annettuun osoitteeseen n. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Siirry kuvagallerian loppuun. Voit tarkistaa jakelupäivän syöttämällä postinumeron tähän:. UV – kestävä.

Liima- ja tiivistemassa Bond+Seal ml harmaa 12 kpl |

Huomaathan, että kanta-asiakkaan ei tarvitse erikseen rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi. Lähetys pitää tarkistaa ja ilmoittaa mahdollisista vaurioista asiakaspalveluumme 24 tunnin sisällä toimituksesta. Kaikki myymälät. Saatavilla verkkokaupasta 50 kpl. Tuotearvio 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Tutustu tavarataloihin. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.