Lg Un8100 65

Kerro, niin korjaamme asian. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Osta nyt. Mene vasemmalle Mene oikealle. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa.

LG UN81 65 tuuman 4K UHD -älytelevisio

Katsele suosikkijoukkueesi pelejä näytöltä ja koe uskomattoman realistiset värit katselukulmasta riippumatta. Aito elokuvakokemus kotona. Ladataan hintagraafia. Kuvankäsittely, liikkeiden käsittely ja muut asetukset voivat vaikuttaa kuvaan. Neliydinsuoritin eliminoi kohinan ja tuottaa dynaamisemmat värit ja kontrastin.

lg un8100 65

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Liikkuminen ja ulkoilu. Vertaa 0. Liitä Bluetooth-tilaääni. Malli vaaditaan. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

alias late night prisma

LG UN81 65 tuuman 4K UHD -älytelevisio | LG Suomi

Aito 4K-TV kaikkiin viihdetarpeisiisi. Lataa tiedosto Lataa tiedostoja huoltoa ja tukea varten Lisätietoa. JBL PartyboxBluetooth-kaiutin. Liitä Bluetooth-tilaääni. Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:.

LG 43UN (43″) LED-televisiotoiminta |

SNS-jako Jaa tämä sisältö. Rajoittamatonta viihdettä. Jännittäviä urheiluelämyksiä. Palautetta sivustosta. Automaattinen kuvankäsittely, liikkeiden käsittely ja muut asetukset voivat vaikuttaa kuvaan. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten.