Lg Oled55b9s 55

HDR-tekniikasta nauttiminen on helppoa, eikä televisiosi saa rajoittaa sinua. Mene vasemmalle Mene oikealle. Kontrasti on todella hyvä ja musta lähes pikimustaa, joten sarjat ja leffat näyttävät realistisilta ja erittäin tarkoilta — harva LCD lg oled55b9s 55 tähän! Jalusta on muovia eli ei lainkaan niin ylellinen kuin malleissa, joissa jalka on metallia tai jopa lasia. Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Täysin ehjä ja toimiva kaukosäädin luonnollisesti tulee mukana. Ääni on kirkas ja puhuminen erottuu selkeästi.

LG OLED55B9S

Plus Miinus. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Tärkein väri. Facebook Twitter Copy Lg oled55b9s 55. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. On kuitenkin kannattavaa liittää tv:n pariksi soundbar, joka tuo äänen kuvanlaadun tasolle. Myös monet 4K Blu-ray -leffat edustavat samaa tyyppiä.

lg oled55b9s 55

Ota lapsilukko käyttöön ja poista se käytöstä LG TV OLED OLED55B9S -laitteessa

Pienten kysymysten ketju Viimeisin: haller 4 minuuttia sitten. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. HDR-tekniikasta nauttiminen on helppoa, eikä televisiosi saa rajoittaa sinua. Etsi vain otsikoista. Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Vertaa 0.

kaspian law

LG LG OLED55B9S 55″ Smart 4K Ultra HD OL..

Etsi Tarkennettu haku…. Ohjaa televisiotasi puheella. B-sarja ei missään tapauksessa tarkoita B-luokkaa. Venäjä hyökkäsi Ukrainaan HDMI 2. Rajoitettu määrä myyntiä. Kirjaudu Rekisteröidy.

LG OLED55B9S – Kasivu

Tarjouksia kuunnellaan! Edullinen viihdepakkaus! Haluatko käynnistää suosikkisarjasi suoratoistopalvelun valikosta vai nopealla puhekomennolla? Kuva on luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. Ääni ei Object Linking and Embedding yhtä kovatasoinen kuin kalliimmissa C9- ja E9-malleissa, mutta rahaa jää toisaalta soundbarin hankintaankin. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Kodinelektroniikka, audio ja kamerat.