Lg Oled 75 C9

Varaa huolto Onko sinulla tuote joka vaatii huoltoa? Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun oikeassa nurkassa. Onnellinen omistaja 25—34v 1. Myös mallin käyttöliittymän kehitys on jäänyt hieman puolitiehen. Uudessa versiossa on pakotettu käyttämään koko näytön valikkoa vanhemman, mutta kätevän alavalikon sijasta.

LG OLED 4K TV – 77”

QN95A:ssa on 2 nitin kirkkaus Dynamic-kuvatilassa ja yli 1 nitiä tarkemmassa Filmmaker-tilassa. Päivitys vanhasta tuuman, p-resoluution Thomsonista oli aika suuri loikka sukupolvien lg oled 75 c9. Televisiomallit päivittyvät joka vuosi, mutta onneksi me täällä TechRadarilla olemme testanneet viimeisiä malleja jo vuosien ajan. TV-muotoilua, joka huijaa silmää. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Gallery-sarjojen ylimääräinen kirkkaus asteen halvempaan C-sarjaan verrattuna näkyy myös konkreettisesti laadukkaammassa kuvassa. Tämän vuoksi olemme koonneet kattavan listan vuoden parhaista 4K-televisioista, jotka perustuvat meidän perusteellisiin testeihin.

lg oled 75 c9

Paras 4K-televisiotoiminta lyhyesti:

Se tuo esiin kaikkien värien runsauden sekä paljastaa piiloon jäävät yksityiskohdat ja jopa liikkeen. Loistava OLED tähän hintaan. LG:n OLED-televisiotoiminta varmistaa täydellisen mustan yli 8 miljoonalla itsevalaisevalla kuvapisteellä, jotka voivat ohjata kirkkauttaan erikseen. Kaikki nämä tekevät tästä lippulaivamallista kevyesti yhden parhaimmista vuoden televisioista. Plus Miinus. Takaisin sivun alkuun.

laatikon liukukisko ikea

Paras 4K-televisiotoiminta valitsimme 8 terävintä vaihtoehtoa | TechRadar

Miinusta tulee käyttömukavuudesta, etenkin jos haluaa laitteen kommunikoivan muiden, erimerkkisten laitteiden kanssa. Muutenkin käyttölogiikka on surkea. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Valikoimastamme löydät upean värimaailman tarjoavat OLED-televisiovastaanottimet eri valmistajilta. Toimii mahtavasti Xbox series X kanssa sekä sonos acr soundbaarin. Hyvä ostos. Sinulla on Tuotteet valmiina vertailtavaksi.

LG OLED 4K TV – 77” | LG Suomi

Ei valitettavaa pelikäytöstä, mutta älypuolella muutamia sovelluksia ei saatavilla ainakaan tällä hetkellä, yleisimmät toki löytyvät. BarryBig 25—34v 9. LG:n OLED-televisiotoiminta varmistaa täydellisen mustan yli 8 miljoonalla itsevalaisevalla kuvapisteellä, jotka voivat ohjata kirkkauttaan erikseen. Huikean laadukas 4K-televisiotoiminta. Kun haluat parasta valitse Oled. Ostin tämä kuvanlaadun takia ja se on huippu.