Lg C1 Hobby Hall

Sun Mar 06 CET Lyhyesti sanottuna: Lg c1 hobby hall näyttää loistavalta, mutta Sonylla on vieläkin enemmän ruutia ja ilmeisen ylivoimainen kuvaprosessori! Olemme keskittyneet erillisessä 4K-televisioiden artikkelissa 4K-malleihin, kun taas tässä panostetaan OLED-paneeliin. Välttelisin AI Sound Pro -asetusta, jonka pitäisi kuulemma mukautua katseltavaan sisältöön, mutta joka kuulosti lähinnä pistävältä ja pelottavalta. Kommentit Facebook Twitter Email. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Väri : Musta.

Parhaat TV-tarjoukset: etsimme halvimmat hinta 4K-televisioista

Korkeimmat odotukset meillä on kuitenkin uutta Evo-kuvapaneelia kohtaan, jonka LG lupaa tarjoavan merkittävästi parempaa kuvanlaatua. Lisäksi näkymässä on aiemmin katsotun perusteella valittuja suosituksia. Ääniasetuksia on tarjolla useita, ja meistä elokuvataide-asetus toimi parhaiten elokuvien ja sarjojen katseluun, kun taas musiikkiasetus toisti yllättäen musiikkia parhaiten. Seinäkiinnikkeen lg c1 hobby hall osoittautui hivenen hankalaksi, ja television asentamisessa olisikin hyvä olla kolme ihmistä paikalla. Kokeilimme erilaisia kuva-asetuksia, ja suosikiksemme nousi asetus, joka lupailee elokuvateatteria kotiin.

lg c1 hobby hall

Kristallinkirkas seinä-OLED

Koska tarpeet ja mallit eroavat toisistaan, listaamme tarjoustuotteet eri kokoluokkiin. Sekä Sony että LG ovat parantaneet kirkkauttaan tälle vuodelle, mutta Sonyn televisio on käytännössä dynaamisempi ja kontrastiltaan täyteläisempi. Harrastus ja vapaa-aika. LG on saattanut inspiroitua Samsungin suositusta The Frame -mallista…. Ensinnäkin keskeistä on miettiä sitä, onko mielessä jokin tietty malli ja koko. Kuvaus ja videointi. Olemme keskittyneet erillisessä 4K-televisioiden artikkelissa 4K-malleihin, kun taas tässä panostetaan OLED-paneeliin.

lg 55bx

Parhaat TV-tarjoukset: halvimmat hinnat 4K-televisioista | TechRadar

Ääniasetuksia on tarjolla useita, ja meistä elokuvataide-asetus toimi parhaiten elokuvien ja sarjojen katseluun, kun taas musiikkiasetus toisti yllättäen musiikkia parhaiten. Thu Mar 10 CET Kannattaakin tehdä kotityöt ajoissa valmiiksi. Ainakin seuraavilta kauppaketjuilta voimme odottaa erinomaisia televisiotarjouksia:. Jump To: tuumaiset tuumaiset tuumaiset.

LG 48 4K Ultra HD OLED televisiotoiminta OLED48C12LA edullis

Kuten todettua, on galleria-tv tehty nimenomaan seinälle kiinnitettäväksi, joten pakkauksessa ei tule jalustaa. Odotimme innolla näkevämme tämän! Se on pieni mutta komea malli pitkäikäiseksi ratkaisuksi. Bassoa kyllä riittää, mutta muuten äänikuva tuntuu hajanaiselta ja etenkin puhuminen saisi olla parempaa. Mon Mar 14 CET LG saisi ottaa oppia Sonyn mainiosta Acoustic Surface -kaiutinjärjestelmästä. Televisiovastaanottimet kuuluvat miltei jokaisen kodin sisustukseen, eikä niitä ilman tunnu voivan nykyään edes elää.