Lenovo Yoga Slim Pro

Saat apua ja opastusta niin aloittamiseen kuin käyttöönkin. Se tuntee älypuhelimista tutut komennot, joita voit käyttää kosketuslevyllä, valinnaisella kosketusnäytöllä tai verkkokameran avulla ja jotka mahdollistavat intuitiivisen käyttökokemuksen. Y-tunnuksella voi tilata vain liittymäpäivityksiä. Wrong Input. Vertailu Vertailu. Näin keräämme tuotearvosteluja. Kassalle Jatka ostoksia.

Yoga Slim 7 Pro Gen 6 (16″ AMD)

Apu ja tuki. Yritys- sekä kuluttajatuotteet: puh. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Wrong Input. Tuotenumero Brändi Lenovo Valm. Ostoskorisi sisältää tuotteen, joka on saatavilla vain myymälästä noudettuna.

lenovo yoga slim pro

Valitse sinulle sopivin toimitustapa

Yoga Slim 7 Pron harkittuihin yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa koholla oleminen kamerasyvennys, joka helpottaa avaamista yhdellä kädellä, sekä tarkka näppäimistö, jonka uudet, kupolimaiset näppäimet takaavat entistä mukavamman kirjoituselämyksen. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut. Asiakaspalvelu ja tuki. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Ota yhteyttä. Tuote tilattavissa vain verkkokaupasta. Käyttöjärjestelmä Windows 11 Home

ipad mini kotelo

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IHU5 – Elisa – Verkkokauppa

Kassalle Jatka ostoksia. All rights reserved. Optimoi käyttökokemuksesi tekoälyn avulla Erittäin ohut Yoga Slim 7 Pro Gen 6 16″, AMD -kannettava on uuden sukupolven tietokone, joka optimoi kaiken tietoturvasta virransäästöasetuksiin tekoälyn ohjaaman Lenovo AI Core -toiminnon avulla. Nauti silmiä hivelevästä muotoilusta ja huikeasta suorituskyvystä. Interaktiivisuuden uusi aikakausi Käyttäjät ovat tottuneet älypuhelimien helppokäyttöisyyteen. Bluetooth Bluetooth® 5.

Yoga Slim 7 Pro Gen 6 (16″, AMD) | Uuden sukupolven Yoga-innovaatio | Lenovo Suomi

Nouto omasta lähipostista. Tuotenumero Brändi Lenovo Valm. Lähetetään työpäivän kuluessa. Intel Core H-sarjan mobiilisuorittimet takaavat salamannopean suorituskyvyn. Alexa saatavilla vain valituilla markkinoilla Lenovo Smart Assist sekä infrapunakamera ja muita siihen liittyviä ominaisuuksia. Läsnäoloanturit pitävät työsi turvassa kirjaamalla sinut ulos, kun poistut kannettavasi luota, ja antamalla tietosuojahälytyksen, jos joku kurkkii olkasi yli.