Lenovo Thinkpad X1 Carbon G7

Näin sinulla on aina ylimääräistä virtaa mukanasi, mikä taas estää sen että virta yhtäkkiä loppuisi kesken reissun. P Myyty Nokia 5. JavaScript is disabled. Kuntoluokitus Erinomainen. Oletko yritysostaja? Suomenkielinen näppäimistö On Taustavalaistu näppäimistö On Roiskesuojattu näppäimistö On Trackpoint ohjaintatti näppäimistön keskellä On.

Käytetyt Lenovo ThinkPadit

Toiminut lähinnä varanäppäimistön varanäppäimistönä. Tämän lisäksi tarjoamme 30 päivän rahat-takaisin takuun: jos et OLE jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin. Tarkempi tuotekuvaus. Tämä mAh Kuitti löytyy takuu voimassa : Ei tässä takuuta taida takuuvaihdon jälkeen olla? Etsi vain otsikoista.

lenovo thinkpad x1 carbon g7

Sinut on väliaikaisesti estetty

Yrityskäytöstä poistunut huippulaadukas kannettava tietokone. Onko sinun Kannettava tietokone jatkuvasti käytössä? Kirjaudu Rekisteröidy. Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Autot ja liikenne. Akut menettävät tehojaan elinikänsä kuluessa, myös silloin kun niitä ei käytetä. Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro 64 bit, jossa uusimmat ajurit ja päivitykset asennettuna.

brother p-touch 1005

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7th Gen iU/16/SSD/WIN10P

Meidän akkumme ovat korkealaatuisia ja pitkäkestoisia, joten et joudu yhtäkkiä kesken työpäivän kannettavasi hylkäämäksi. Kuitti löytyy takuu voimassa : Ei tässä takuuta taida takuuvaihdon jälkeen olla? Suomenkielinen näppäimistö On Taustavalaistu näppäimistö On Roiskesuojattu näppäimistö On Trackpoint ohjaintatti näppäimistön keskellä On. Osta toinen akku! Onko sinun Kannettava tietokone jatkuvasti käytössä? Tässä mallissa löytyy taustavalaistu näppäimistö ja sormenjälkitunnistin.

Kannettavat tietokoneet

Tutustu liiketoiminta-alennuksiimme ja mahdollisuuksiin! Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro 64 bit, jossa uusimmat ajurit ja päivitykset asennettuna. Uutta Etsi Etsi. Tarkempi tuotekuvaus. Yleistä keskustelua. Onko sinun Kannettava tietokone jatkuvasti käytössä? K Ostettu