Lenovo Tab P11 Pro Lte/4g

Näytön ympärillä on 6,9 mm:n reunukset, ja ohuimmasta reunasta koko laite on vain 5,8 mm paksu. Tue Mar 08 CET Tab P11 Pro TUV Rheinlandin Eye Comfort -sertifiointi varmistaa, että silmät eivät rasitu pitkienkään katseluputkien aikana. Näytön ympärillä on vain 6,9 mm:n reunukset, ja ohuimmasta reunasta koko laite on vain 5,8 mm paksu.

Lenovo Tab P11 Pro 4G LTE 11.5″ 6GB Ram/128 GB, Tabletti (Takuu 12kk)

Tue Mar 22 CET Lenovo Tab P11 Prossa on kevyestä alumiiniseoksesta valmistettu yksiosainen runko ja ainutlaatuinen kaksisävyinen, modernius viimeistely. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Kiitos palautteestasi! Matkatoimistojen yhteystiedot Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot Jätä arvostelu. Lenovo Tab P11 Pro on niin vaativaan viihteeseen kuin ammattimaiseen tuottavuuteen suunniteltu tabletti. Tab P11 Pro

lenovo tab p11 pro lte/4g

Tuote-esittely

Tab P11 Pro. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Toimitusaika varastossa yli 30 kpl.

lasten käytetyt hiihtomonot

Lenovo Tab P11 Pro, halvin hinta €

Tabletin korkea laatu näkyy myös sen tyylikkäässä muotoilussa, jossa korostuvat metallinen runko, sekä viimeistellyt yksityiskohdat. Viimeksi katsomasi jalosteet. Joustavat maksutavat. Tab P11 Pro toimii myös erinomaisesti työkäytössä — lisävarusteena saatavan näppäimistön ja Lenovo Precision Pen 2 -kynän avulla hoidat asiat tehokkaasti tien päällä. Tuotteen laatu. Tietokoneet 2.

Lenovo Tab P11 Pro ” WiFi + 4G GB tabletti, hinta €

Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Tablettiin on asennettu valmiiksi näytönsuoja! Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Sony WHXM4, kuulokkeet. Toimitusaika 5 päivää. Ammattimaista tuottavuutta – Mukana tulevalla magneettikiinnitteisellä näppäimistöllä sujuu myös tuottava tekeminen helposti. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja.