Lenovo Slim 7i Pro

Läsnäoloanturit pitävät työsi turvassa lenovo slim 7i pro sinut ulos, kun poistut kannettavasi luota ja antamalla tietosuojahälytyksen, jos joku kurkkii olkasi yli. Älykkäämpi kuin koskaan Optimoi aikasi ja vaivasi monilla tekoälykäyttöisillä älyominaisuuksilla. Näytä mallit Lisää toivomusluetteloon. Huomioanturit antavat yksityisyyshälytyksen, kun joku surffaa olkapäällä, ja Smart Sensor Keyboard säätää automaattisesti taustavalo ympäristön mukaan. Lue lisää. Tuote ID. Nauti upeasta ja terävästä 2.

Lenovo – Yoga Slim 7 Pro 14IHU5 Core i5 512GB 16GB 14″ 2.8K

Products ship within the same business day excl. Uuden paneelin myötä luvassa on runsaammat värit ja erinomainen kontrastisuhde. RAM GB. HDR-tuki parantaa myös kontrastia kuvan kirkkaimpien ja tummempien osien välillä, ja mukana on myös Dolby Vision -tuki. Tyylikäs kannettava Yoga Slim 7 Pron harkittuihin yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa koholla oleva kamerasyvennys, joka helpottaa avaamista yhdellä kädellä, sekä tarkka lenovo slim 7i pro, jonka uudet, kupolimaiset näppäimet takaavat entistä mukavamman kirjoituselämyksen.

lenovo slim 7i pro

Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14″

Show savings:. Yoga Slim 7 Pro on varustettu useilla tekoälypohjaisilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka helpottavat arkeasi. Näytä tai mukauta Lisää toivomusluetteloon. Joustavat maksutavat. Läsnäoloanturit antavat tietosuojahälytyksen, jos joku kurkkii olkasi yli, ja kirjaavat sinut automaattisesti ulos, kun lähdet, jotta työsi pysyy yksityisenä. Käänsin tämän tekstin, siistiä eikö?

led lenkkarit lapsille

Lenovon Yoga Slim 7i Pro -kannettava tulee myyntiin myös Oled-näytöllä –

Näitä ovat uusiutuvan energian parantaminen, ilmansaasteiden vähentäminen ja turvallisen jätteenkäsittelyn tehostaminen. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. All rights reserved. Myös näytön virkistystaajuus yltää tavanomaista korkeammalle tasolle 90 hertsiin. Windows 10 Home. Tarkka aikataulu vaihtelee laitekohtaisesti.

Lenovon uusi Yoga Slim 7i Pro -läppäri on varustettu tarkalla OLED-näyttöpaneelilla |

Näytä tai mukauta Lisää toivomusluetteloon. Rakenna omasi 0. Yoga Slim 7i Pro Gen 7 14″ Intel. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Lue lisää Tuotekuvaus. Taustavalaistu Pinta, johon ei jää sormenjälkiä.