Lenovo Gaming 15

Markkinoilla on niin paljon laadukkaita kannettavia tietokoneita, että sopivan ja edullisen valinta vaatii paljon vaivaa. Maksaminen MobilePay:lla edellyttää, että olet rekisteröitynyt MobilePay-sovelluksen käyttäjäksi. Katso lisätiedot. Siirry Tuoteoppaat. Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta. Bluetooth 5.

IdeaPad Gaming 3 Gen 6 (15″ AMD)

MobilePay-mobiilisovelluksen avulla voit maksaa ostoksesi älypuhelimellasi. Laskut ja maksaminen. Jäähdytysaukkoja on tuplasti ja lämpöputkia jopa neljä kappaletta. Voit lenovo gaming 15 koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan. Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Huippuluokan näppäimistö Näppäimistön oikeanlainen ergonomia ja suorituskyky voivat olla ratkaiseva tekijä voiton ja tappion välillä.

lenovo gaming 15

Tehokas jäähdytysjärjestelmä

Tartu ohjaksiin ja hyödynnä säätimiä, jotka vievät sinut mahtavaan voittoon. IdeaPad Gaming 3 15 – Shadow Black. Tyhjennä hakukenttä Hae. Voit nauttia tabletin kosketusnäyttötoiminnoista ja hyödyntää samalla kannettavan tietokoneen nopeutta ja monipuolisuutta kosketusnäyttöominaisuuksineen, 4K-näyttövaihtoehtoineen ja muineen. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. IdeaPad Gaming 3i Gen 6 15″ Intel. Kiitos, nyt voit jatkaa tilaustasi.

instrumentarium tommy hilfiger

IdeaPad-pelikannettavat | Lenovo Suomi

Lenovo IdeaPad Gaming 3 -pelikannettavan Q Control -toiminto mahdollistaa tuulettimien erilaiset nopeudet ja käyttötarpeet, joten voit optimoida tehot juuret tilanteeseen sopiviksi. Takuu ja huolto Jopa kolmen vuoden takuu Saat meiltä hankituille laitteille laitevalmistajan myöntämän takuun, joka on useimmille laitteille 24 kuukautta. Saat vielä enemmän alennusta uudesta järjestelmästä pinottavien eCoupons-kuponkien ja opiskelijoiden, armeijan ja muiden alennusten avulla. Bluetooth 5. AMD kannettavat. Voit asettaa aikarajat lenovo gaming 15 sovellusten käytölle ja surffailulle sekä estää sopimattomat verkkosisällöt.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15,6″ 82KMX musta | Telia

Saat vielä enemmän alennusta uudesta järjestelmästä pinottavien eCoupons-kuponkien ja opiskelijoiden, armeijan ja muiden alennusten avulla. Huippuluokan suorituskykyä pelaamiseen edulliseen hintaan. Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Katso lisätiedot. Tutustu ja tilaa. Säästä haluamassasi tietokoneessa tämän päivän kannettavien tietokoneiden tarjousten avulla. Ohjeistot ja tuki.