Lego Star Wars 10198

Luo tili tai. Historia Talk 0. Todennettu Legolla on palvelu, josta voit tilata yksittäisiä palikoita ja johon voit ottaa yhteyttä, jos setistä puuttuu jokin palikka. Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta Object Linking and Embedding apua? Sisätiloista löytyy komentokeskus.

LEGO Star Wars 10198 Tantive IV

Object Linking and Embedding hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo ilmainen tili ennen tarjousten tekemistä. Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Historia Talk 0. Tutka-antennikin on kääntyvä. Todennettu Monet nykyaikaiset Lego-ohjeistot sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa. Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta OLE apua?

lego star wars 10198

Luo ilmainen tilisi

Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin. Uusi kunto, upouusi. Vastaanota ilmoituksia. Todennettu Monet nykyaikaiset Lego-ohjeistot sisältävät osaluettelon kirjasen lopussa. Yleisiä kysymyksiä Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Unohdinko käyttää niitä? Luo tili tai.

hp f380 all in one

LEGO – Star Wars – – Avaruusalus Tantive IV – Catawiki

Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. WikiPalikka Explore. Näytä wikiteksti. Alukseen kuuluu myös irroitettava rahdinkuljetusajoneuvo sekä kaksi pelastuskapselia. Todennettu Jotta tarran voi siirtää, kannattaa tarran kiinnityskohtaan levittää hieman lasinpuhdistusainetta. Jätä kommentti sivun alalaidassa.

Rakennusohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Object Linking and Embedding hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo ilmainen tili ennen tarjousten tekemistä. Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista. Luo tili tai. Todennettu Lego-lelujen muovin värinmuutokset johtuvat yleensä pitkäaikaisesta altistumisesta auringonvalolle tai tupakansavulle. Minkä ikäiset imeväisikäiset voivat leikkiä Legoilla?