Lego Medieval

Linnan takana on saranat, jotta sen voi avata. Siinä on kaikki tarvittava kiehtovien tarinoiden keksimiseen — 2-kerroksisessa linnassa on avattava portti, vesimylly, vankila, lego medieval huone, 3 minihahmoa, lohikäärmelelu, 3 kanaa ja isorotta. Lapset voivat aloittaa keskiaikaisesta linnasta, rakentaa siitä linnan tornin katapultteineen tai muuttaa sen vilkkaaksi toriksi, jossa lego medieval vesimylly, torni ja vankila. Fantastisia lahjoja, jotka valtaavat lasten mielikuvituksen LEGO Creator 3in1 rakennuslelusetit sisältävät 3 erilaista mallia, joiden parissa imeväisikäiset uppoutuvat viihdyttäviin mielikuvitusleikkeihin! Etusivu Creator 3-in-1 Keskiaikainen linna.

LEGO Ideas 21325 – Keskiaikainen sepän paja

Pihalle rakennetaan puutarha, omenapuu ja kaivo. Arvostele tuote ja jaa lego medieval Kirjoita arvostelu. Aikuisten LEGO® settien parissa on mukava rentoutua mielekkäällä ja luovalla tavalla. Sisältää sepän hehkuvan ahjon ja rakennettavia kärryjä vetävän hevoshahmon. Register Don’t have an account? Myös minifiguureiden määrä on aiheuttanut positiivista keskustelua setistä.

lego medieval

Halvin hinta:

LEGO® osat täyttävät testatusti tiukimmatkin kansainväliset turvallisuusstandardit. Decrease Quantity. Mainio lahjaidea itselle tai LEGO® faneille ja harrastajille. Register Don’t have an account? Pidä silmäsi auki, sillä vuosi tuo tullessaan muitakin LEGO® Creator 3in1 uutuussettejä: Avaruussukkulaseikkailu ja Maailmanpyörä

juoksukenkä talvi

Lego Ideas Medieval Blacksmith – Tuotetiedot |

Viimeisin ”siviilisetti” ennen Medieval Market Villagea oli vuonna julkaistu Crusader’s Cart. Castle-sarjat ovat perinteisesti aina olleet sotaan liittyviä ja setit ovat lego medieval koostuneet kahden sotaa käyvän osapuolen armeijoiden osista. Explore Wikis Community Central. Play Sound. Object Linking and Embedding ensimmäinen:. Keskiaikaiseen toriin kuuluvat vesimylly, vartiotorni ja vankila. Kolmekerroksisen keskiaikaisen rakennuksen arkkitehtoniset yksityiskohdat on luotu huolella LEGO tyyliin.

Medieval Market Village | WikiPalikka | Fandom

Se on loistava syntymäpäivä- tai joululahja. Raja 5. Mahdollisuuksia on rajattomasti, sillä jokaisen mallin voi rakentaa uusiksi joksikin muuksi. Valitse mieleisesi loistavasta 3in1-valikoimasta, johon kuuluu krokotiileja, huvipuistoja ja raketteja. Previous Slide Next Slide. Monista muista Castle-seteistä poiketen se ei sisällä armeijaan liittyviä osia kahta sotilasta lukuun ottamatta vaan se on puhtaasti siviilielämää kuvaava setti. Imeväisikäiset voivat aloittaa keskiaikaisesta linnasta, rakentaa siitä linnan tornin katapultteineen tai muuttaa sen vilkkaaksi toriksi, jossa on vesimylly, torni ja vankila.