Lego Ford Raptor

Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Tutki tekniikan maailmaa LEGO Technic setit sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja, jotka tutustuttavat LEGO rakentajat tekniikan käsitteisiin helposti lähestyttävällä ja aidolla tavalla. Legot ja muut rakennussarjat. Skip to the end lego ford raptor the images gallery. Tyyli ja hyvinvointi. Ford®-lava-autoja kutsutaan usein varsinaisiksi työjuhdiksi tehonsa ja monipuolisten toimintojensa vuoksi. Odota hetki

LEGO Technic 42126 Ford Raptor F-150

Luo uusi toivelista Sulje. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan lego ford raptor, ilmoita siitä meille. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Oikeasta Ford® F Raptor -lava-autosta tuttuihin realistisiin yksityiskohtiin kuuluvat mallin V6-moottori liikkuvine mäntineen sekä nelipyöräjousitus. Tutki valmiin lava-auton pienoismallin lukuisia yksityiskohtia ja toimintoja.

lego ford raptor

Tuote-esittely

Aitoihin yksityiskohtiin kuuluvat V6-moottori liikkuvine mäntineen ja nelipyöräjousitus. Tämä setti on mukaansatempaava LEGO rakennushaaste aikuisille. LEGO Technic pelastusilmatyynyalus. Nauti rakentamisesta ja yksityiskohdista Tämä setti on mukaansatempaava LEGO rakennushaaste aikuisille. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen.

chopper polkupyörä osat

LEGO Technic Ford F Raptor – Muovit ja Lelu

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. LEGO® Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat lego ford raptor turvallisuusstandardit. Takaisin sivun alkuun. Tarkista myymäläsaatavuus Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Käytämme evästeitä verkkosivustomme perustoimintojen turvaamiseksi sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä.

Lego Technic Ford F Raptor, hinta €

Toimitusaika 5 päivää. Tutki valmiin lava-auton pienoismallin lukuisia yksityiskohtia ja toimintoja. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Se on myös täydellinen lahja sinulle itsellesi tai kaikille Fordin F-sarjan faneille. Luo uusi toivelista Sulje.