Jabra Evolve 30ii Uc

Toimiiko se Mac- ja PC-tietokoneiden kanssa? Mitä eroa on UC-vakiomalleilla ja malleilla, jotka on sertifioitu Microsoft Skype for Business -käyttöön? Katso video. Voit vaihtaa softphone-ohjelman manuaalisesti Microsoft Skype for Businessiin noudattamalla seuraavia ohjeita: Jabra Direct: Usein kysytyt kysymykset. Valitse mobiili- tai tablettilaitteesi — valitse vaihtoehto Asennukseksi riittää kiinnitystekniikka.

JABRA Evolve 30 II UC Mono Kabling Headset Sort

Plug-and-Play-järjestelmä Heti käyttövalmis kaikkien johtavien järjestelmien kanssa. Microsoft Teams. Sukunimi Required. Helppo puheluiden hallinta In-line-puhelunohjain, jossa on suuret painikkeet ja LED-merkkivalot, helpottaa puheluiden ja musiikin hallintaa. Jabra säilyttää nimeni ja sähköpostini evästeiden ja muiden tunnistetietojen ohella tietosuojakäytännön mukaisesti.

jabra evolve 30ii uc

Asiakaspalvelu

Kokeile yhteensopivuusopastamme. Tarkista yhteensopivuus. Jabra säilyttää nimeni ja sähköpostini evästeiden ja muiden tunnistetietojen ohella tietosuojakäytännön mukaisesti. Hanki omalle organisaatiollesi käyttötarkoitukseen sopivin ratkaisu. Lisää ostoskoriin. Helppo puheluiden hallinta In-line-puhelunohjain, jossa on suuret painikkeet ja LED-merkkivalot, helpottaa puheluiden ja musiikin hallintaa.

m5 f10 2012

Gn Kuulokkeet Jabra Evolve 30 II UC Mono USB Musta | Techinn

Lyhyt kuvaus Lyhyt kuvaaminen Required. Etunimi Required. Keskustelukumppanisi on helppo kuulla puheesi. Onko laitteessa vastameluominaisuudet? Asenna Jabra Direct. Erikoissuunniteltujen korvapehmusteiden ansiosta pelkkä kuulokemikrofonin käyttäminen poistaa korkeataajuista melua, kuten ihmisääniä. Product support.

Jabra Kuulokkeet Evolve 30 II UC Stereo Musta | Techinn

Evolve OLE hyvä ja odota Lisätty vertailuun Vertaile tuotteita Max products in category reached Vertaile tuotteita Lisää vertailuun. Plug and Play -tuki tarjoaa nämä edut: Automaattinen valinta oletusarvoiseksi äänilaitteeksi Toiminnot puheluiden vastaamiseen ja päättämiseen, äänenvoimakkuuden säätämiseen ja mykistämiseen Jos tarjolla on useita sertifioituja äänilaitteita, sertifioidut mallit tarjoavat myös puhelun priorisoinnin. Akku sisältyy pakkaukseen.