Iphone Se 2020 Antutu

Kirjoittanut Elmeri Niskanen. Keskustele aiheesta TechBBS-foorumilla. Ja ”omena”-älypuhelin on varsin sopiva videotallennukseen, paitsi Full HD: n lisäksi myös 4K: n jopa 60 kuvaa sekunnissa. Apple on varustellut iPhone SE:n varsin pieneltä kuulostavalla milliampeeritunnin akulla, joka on siis täysin samankokoinen kuin iPhone 8 -puhelimessa aikoinaan. Apple on luottaa näytössä myös perinteiseen 60 hertsin virkistystaajuuteen, joka on ollut alan iphone se 2020 antutu jo pitkään. Valitettavasti erillistä yö-kuvaustilaa ei iPhone SE -puhelimeen OLE saatu, joten oletuskameralla kuvista ei saada heikossa valaistuksessa kovin erikoisia. Laitteen alumiini-lasirakenne on IPsuojattu.

Apple iPhone SE 2020 3/64Gb antutu-vertailutesti

Ulkoisesti uusi iPhone SE on pitkälti täysin identtinen vuonna julkaistun iPhone 8 -puhelimen kanssa, sillä Apple on päättänyt käyttää vanhaa toteutusta, mutta päivittänyt ainoastaan sisältä löytyvää tekniikkaa. Katso koko luettelo. Värit taltioituvat hyvin iphone se 2020 antutu tarkkuutta on mukavasti, minkä lisäksi myös optisesta kuvanvakautuksesta on selvästi höytyä. Testin jälkeen havaittiin myös näytön huomattavaa hyytelöitymistä, mutta Android-puolelta poikkeavaan tapaan Apple oli kuitenkin mahdollistanut akun lataamisen ja salaman käyttämisen puhelimen ollessa jääkylmänä. Lue seuraavaksi: Kuvavuoto: Tässä on uusi Honor-älypuhelin 6,67 tuuman näytöllä ja neljällä takakameralla. Kaikki artikkelit Arvostelut.

iphone se 2020 antutu

Parhaat kiinalaiset älypuhelimet AnTuTun mukaan

Seuraa Mobiili. Lue tästä aiempi kattava katsauksemme iPhone-huhuihin! Etupuolella on seitsemän megapikselin kamera ja takapuolella 12 megapikselin laajakulmakamera optisesti vakautetulla f1. Ja tämä ei OLE yllättävää, koska kiinalainen yritys ohittaa hinnallaan todella, jos ei kaikki, niin suurimman osan kilpailijoistaan. Alumiinikehys on varsin pyöristetty ja lasipinnat ovat muuten täysin suoria, jos ei oteta huomioon pientä kaartuvuutta reunoilla.

bluetooth adapter mac os

Apple esitteli uuden toisen sukupolven iPhone SE:n –

Etukamera tukee myös muotokuvien ottamista, jolloin tausta saadaan muutettua sumennetuksi ja itse henkilö iphone se 2020 antutu kuvasta paremmin. RAM-muistia iPhone SE -mallista löytyy 3 gigatavua, vaikka sitä Apple ei OLE koskaan virallisesti sivuillansa kertonut. Apple iPhone SE on mielenkiintoinen uutuuspuhelin, joka herättää varmasti hieman outoja fiiliksiä ja näitä päästiin ihmettelemään myös puhelimen testijakson aikana. Näytössä on myös tuki TrueTone-värisäädöille, jonka lisäksi mukana on Night Shift -ominaisuus, joka vähentää näytön sinistä valoa. Tilaa uutiskirje. Sormenjälkilukija toimi testijakson aikana todella nopeasti ja varmasti, eikä sen kanssa ollut ongelmia kovinkaan usein. Puhelimen alapuolelta esille tulee varsin pieni laturi, EarPods-kuulokkeet sekä Lightning-liitännällä varusteltu latauskaapeli.

Antutu Benchmark – Etusivu

Kompassi Joo. Lasipintojen takia iPhone SE on myös melko liukas ja se pääseekin valumaan esimerkiksi sohvan hieman kaarevalta käsinojalta pois, jos laitetta ei OLE suojattu esimerkiksi suojakuorella. Samaan aikaan laitteistoalusta osoittautui varsin energiatehokkaaksi, joten älypuhelin voi toimia mAh: n akusta päivän ajan kuormasta riippuen. Seuraa Mobiili. Laitteessa on myös edelleen Touch ID -sormenjälkitunnistin, joka on jäänyt jo pois kaikista muista iPhone-malleista.