Iphone 11 Vesitiivis Kotelo

Apple iPhone 11 Pro lompakkokotelo toimii lompsan lailla Nykyään puhelimen suojista löytyy paljon erilaisia toimintoja, jotka voivat helpottaa puhelimen käyttöä monella tapaa. Vedenpitävä suoja puhelimeesi. Nauti nyt vesiurheilusta ja seikkailunhaluisista peleistä, kuten koskenlasku, sukeltaminen, hiihto, kalastus, veneily, luistelu, surffaus, kanoottiurheilu, snorklaus, polkupyöräily ja paljon muuta. Arvostele meidät Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi! Autolaturi Apple iPhonelle ja iPodille.

Vedenpitävä kotelo iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro

Yhteensopivuus: iPhone 11 6. Tule siis ja hanki omat Apple iPhone 11 Pro kuoresi meiltä Mobiilitukusta. Lue lisää Apple iPhone 11 Pro sai alumiinirungon sijasta lasirungon Apple iPhone 11 Pro julkaistiin syyskuussakahden muun uuden Apple puhelimen ohella. Myyjä on valmis lähettämään tuotteen. LifeProofin tiedetään tuottavan laadukkaita vedenpitäviä koteloita. Tämä vedenpitävä älypuhelinkotelo iphone 11 vesitiivis kotelo erinomaisella vedenkestävyydellään. Nopea toimitus: Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme.

iphone 11 vesitiivis kotelo

Ota yhteyttä

Cambond Cambond antaa sinulle vedenpitävän pussin, joka pitää iPhonen 6 Plus turvallisena kaikista kulmista. Nyt voit ottaa iPhonesi mukaan käytännössä mihin vain. Puhelimet ja tarvikke Pyrimme ilmiömäisellä lisävarustevalikoimalla vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi ja erityispyyntöihisi! Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Vaikka pudotat puhelimen, se kelluu jatkuvasti veden pinnalla, koska kelluva hihna säästää puhelinta uppoamisesta. Keltainen –

iphone 11 ios 14.6

Puhelimen suojakuori iPhone 11/11 PRO/11 PRO MAX –

Ne tarjoavat välttämättömän suojan pudotuksilta ja naarmuilta. Se on Effun – iPhonen vedenpitävä kumppani. Ei varastossa, viikkoa. Ladattava kaiutin johon puhelin laitetaan. Mmeritcagen korkealaatuisella vedenpitävällä kotelolla voit pysyä veden alla 30 minuuttia. Vaatteita on olemassa erilaisia, jotta voimme kaikki näyttää erilaisilta. Meritcase Haluat nauttia vesiurheilusta tai haluat tutustua merimaailmaan, mutta samalla pidät ajatuksesta kuvata kaikkea iPhone 6 Plus -laitteellasi.

Apple iPhone 11 Pro Kuoret | Suojakuoret |

Iphone 12 pro suojakuoria UUSI. Vaikka pudotat puhelimen, se kelluu jatkuvasti veden pinnalla, koska kelluva hihna säästää puhelinta uppoamisesta. Lunasta koodi. Kotelo on leikattu tarkasti siten, että design mahdollistaa täydellisen pääsyn portteihin. Apple iPhone 11 Pro julkaistiin syyskuussa , kahden muun uuden Apple puhelimen ohella.